Cookie preferences
SettingsI agree

uwt - Introductie Patrick Kanters

14 April 2021

Per 1 april jl. is Patrick Kanters in dienst getreden bij United Waalhaven Terminals en toegetreden tot het management team van UWT als Operationeel Manager. Hij wordt hierbij de opvolger van Vincent van Diggelen, die medio dit jaar Rob Wervenbos gaat opvolgen als General Manager.

Patrick is hiervoor ruim 20 jaar met veel succes werkzaam geweest bij Den Hartogh en Boasso Global, waar hij als Operationeel Manager verantwoordelijk was voor de gang van zaken op de diverse locaties waar o.a. tankcontainers gereinigd en gerepareerd worden.
Deze ervaring en deskundigheid neemt hij graag mee naar UWT om zijn nieuwe functie met succes in te kunnen kleden en de kwaliteit van de dienstverlening van UWT op het gewenste hoge niveau te houden.

We zijn erg blij met de komst van Patrick en zijn ervan overtuigd dat Patrick zijn bijdrage gaat leveren aan het succes van UWT en de plannen die we hebben voor de toekomst. Daarnaast hopen wij uiteraard ook dat Patrick zijn uitdaging vindt bij ons en met veel plezier hier aan de slag gaat.
Voor zover de omstandigheden het toelaten zullen Rob, Vincent en Patrick binnenkort afspraken maken om nader kennis te maken.

We wensen Patrick alle succes toe en hopen dat hij met zijn team zijn bijdrage kan leveren aan de kwaliteit en het succes van UWT.

Back